Rotary sealers

Novuqare staat voor zeer innovatieve medische apparaten en gedurende onze jarenlange ontwikkeling van zeer geavanceerde medische apparaten hebben we kwaliteit en klantgerichtheid altijd vooropgesteld. Onze in-house  ontwikkeling- en assemblagecapaciteiten hebben langdurige samenwerkingsverbanden gecreëerd die zich blijven ontwikkelen en uitbreiden.

Onze focus op rotary sealers wordt gevoed door onze samenwerking met Getinge, die meer dan een decennia geleden begon. Met onze ervaring door het in-house ontwikkelingen van meerdere modellen hebben we grote vooruitgang geboekt op het gebied van sealertechnologie. Dit heeft geresulteerd in de creatie van twee van de beste en meest gebruiksvriendelijke rotary sealers die  op de markt verkrijgbaar zijn.


SealMate-lijn

Met de nieuw ontwikkelde P40 en P20 rotary sealers bieden we de kwaliteit en service waar onze bestaande partners zo op kunnen vertrouwen.

De P40 en P20 zijn ontworpen en vervaardigd met als doel de sealerwereld het merk en de producten van Novuqare te laten ontmoeten.

Uitgerust met onze nieuwste technologie en bewezen ontwerpen zijn de SealMate-apparaten opgebouwd rond een precies ontworpen aluminium frame, omhuld door een nauwkeurig ontworpen metalen behuizing, die de Novuqare design en stijl representeert.

Het modulaire ontwerp biedt gemakkelijk toegang voor validatie volgens ISO 11607-2 en periodieke reiniging en onderhoud. Elk onderdeel is ontworpen om onderhoud en service tot een minimum te beperken. Om het minimale periodieke onderhoud snel en spoel te laten verlopen, zijn de componenten gemakkelijk toegankelijk en uitwisselbaar.

De nieuwe SealMate-apparaten zijn nu verkrijgbaar bij Novuqare.
Klik hier om onze brochure voor de SealMate P40 / P20 te downloaden.
SealMate 1

Klik hier om een korte introductie video van de SealMate P40 / P20 te bekijken

Om een nieuw tijdperk in wereldwijde samenwerking te lanceren, zijn we altijd opzoek naar distributeurs waarmee we onze visie kunnen realiseren, om de best mogelijke hulpmiddelen voor gezondheidszorg te bieden en te voldoen aan veeleisende medische omgeving. Met dit in gedachten zijn we op zoek naar distributeurs die samen willen werken om deze hulpmiddelen aan de gezondheidszorgmarkt te leveren.

Neem contact met ons op voor meer informatie.


ProSeal-lijn

Novuqare ontwerpt en produceert al meer dan een decennium rotary sealer-apparaten voor Getinge. De ProSeal sealer lijn is ontwikkeld met deze kennis en ervaring, resulterend in een high-end apparaat dat in staat is om de veeleisende sterilisatieomgeving aan te kunnen.

De ProSeal-lijn ontving een iF Design Award vanwege zijn revolutionaire ontwerp en unieke kenmerken en zet hiermee de nieuwe standaard in de sterilisatiemarkt voor ziekenhuizen, klinieken en tandartspraktijken.

Unieke kenmerken van de ProSeal-lijn:
- Nieuw uniek ontwerp, (iF Design Award in februari 2015)
- Intuïtief CENTRIC touchscreen interface
- langzame start-functie voor het gemakkelijker sealen van grote pakketten
- Ergonomische verstelbare positie van het apparaat
- Valideerbaar volgens ISO 11607-2

ProSeal Operator

Voor meer informatie over onze producten, klik hier.

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment General terms and conditions 

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen