De bekkenfysiotherapeut 3.0 moet innovatie omarmen en ondernemerschap tonen

02/07/2015

Wat gaat er veranderen in het werkveld van de (bekken)fysiotherapeut de komende jaren? Op FysioActueel verscheen een artikel over ‘De fysiotherapeut 3.0’: een fysiotherapeut die ondernemerschap toont en innovatie omarmt.

De komende jaren zal er veel gaan veranderen in het werkveld van de bekkenfysiotherapeut. De ontwikkelingen op het gebied van e-health gaan zo snel dat het niet meer de vraag is óf het er gaat komen, maar wannéér. Een toekomstig behandeltraject zal niet meer louter uit persoonlijke contactmomenten bestaan, maar een combinatie zijn van persoonlijke contacten, metingen en instructies op afstand en remote begeleiding via bijvoorbeeld Skype.

Ehealth LR

E-health

E-health kan helpen de resultaten van een therapie inzichtelijk te maken en de therapietrouw verhogen, waardoor er een verhoging van de kwaliteit van leven en een besparing op de kosten gerealiseerd kan worden. De bekkenfysiotherapeut zal hier ondernemerschap moeten tonen en deze nieuwe manieren van behandeling moeten omarmen.

Novuqare houdt de ontwikkelingen op het gebied van e-health binnen de fysiotherapie nauwlettend in de gaten en zal continu mogelijkheden bekijken om deze trend in haar producten te incorporeren.

Lees hier meer over het artikel op de website.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Contactformulier Stuur een e-mail

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Privacy policy


Inloggen