De MAPLe de grens over

30/10/2015

Na een succesvolle start in Nederland is het buurland België aan de beurt. Tijdens het BGKVGPR Congres in Antwerpen op 16 en 17 oktober 2015 is de MAPLe succesvol geïntroduceerd aan de Belgische bekkenfysiotherapeuten/kinesitherapeuten .

De ongeveer 150 aanwezige therapeuten/kinesitherapeuten waren zeer positief. Ze omschreven de MAPLe met woorden als “revolutionair” en “vernieuwend”.

Novuqare ziet veel mogelijkheden in België en verwacht dat de zuiderburen even enthousiast met de MAPLe gaan werken als de collega’s in Nederland.

“Natuurlijk zijn er verschillen tussen de Belgische en de Nederlandse bekkenfysiotherapie/pelvische reëducatie, maar er zijn ook veel overeenkomsten”, aldus Madeline Kroesbergen, Product Specialist bij Novuqare.

“We hebben marktonderzoek gedaan en een aantal interviews afgenomen met Belgische bekkenfysiotherapeuten om de lokale markt beter te begrijpen. Op basis daarvan hebben we besloten om de MAPLe tijdens het BGKVGPR congres te presenteren. Het was een spannend moment en we zijn blij dat het zo enthousiast is ontvangen.”

Introductieactie 
Ter introductie biedt Novuqare Belgische kinesitherapeuten een aantrekkelijke korting als bij aanschaf van de MAPLe het oude EMG systeem wordt ingeruild. 

iPad uitreiking

Contactformulier Stuur een e-mail

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment B.V.  algemene Voorwaarden

Novuqare Hospital Equipment B.V. General conditions Sales and Supply

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen