ProFundum Educatie organiseert op dinsdag 4 juli a.s. een interessante workshop over Myofeedback in de Bekkenfysiotherapie. Tijdens de cursus heeft iedereen de beschikking over een MAPLe® probe. Indien eigen apparatuur de voorkeur heeft, kan deze worden meegenomen. Het doel van deze cursus is op de eerste plaats dat de bekkenfysiotherapeut meer kennis verwerft in het analyseren van de beelden van de nieuwe apparatuur. Het vraagt training en oefening in de praktijk om dit beter onder de knie te krijgen. Interesse? Schrijf u in!

Educatieve bijeenkomsten ProFundum Educatie

12/05/2017

ProFundum Educatie organiseert op dinsdag 4 juli a.s. een interessante workshop over Myofeedback in de Bekkenfysiotherapie.

Tijdens de cursus heeft iedereen de beschikking over een MAPLe® probe. Indien eigen apparatuur de voorkeur heeft, kan deze worden meegenomen. Het doel van deze cursus is op de eerste plaats dat de bekkenfysiotherapeut meer kennis verwerft in het analyseren van de beelden van de nieuwe apparatuur. Het vraagt training en oefening in de praktijk om dit beter onder de knie te krijgen. 

Interesse? Schrijf u in!

 

 

Contactformulier Stuur een e-mail

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Privacy policy


Inloggen