Innovatieve ontwikkelingen tijdens het IMPRESS Symposium 2016

01/07/2016

Op maandag 20 juni 2016 was Novuqare gastspreker op het IMPRESS Symposium 2016: Next Generation Technologies te Leeds. Zo’n 60 aanwezigen luisterden aandachtig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het verzorgen en het verhelpen van incontinentie. De onderwerpen waren zeer breed. Van rekbare elektrodes voor implantaten (zodat de elektrodes beter op hun plek blijven zitten nadat ze bij een zenuw geplaatst zijn voor bijvoorbeeld neuromodulatie van de blaas) tot een nieuw soort materiaal dat gladder is dan glijmiddel (bijvoorbeeld voor het gemakkelijker inbrengen van een katheter). Novuqare was gevraagd om te vertellen over de innovatie van de MAPLe en welke uitdagingen er zijn om een revolutionair product te ontwikkelen en succesvol in de markt te zetten. De presentatie werd goed ontvangen en ook in Engeland is er niet alleen van de kant specialisten, bekkenfysiotherapeuten en onderzoekers maar ook van patiënten veel interesse om met de MAPLe te gaan werken of ermee behandeld te worden. 

Gedurende de dag zijn er veel nieuwe ideeën geopperd en is er over samenwerkingen gesproken tussen onderzoekers, industrie en patiënten. Novuqare is trots om een partner te zijn in dit netwerk en kijkt uit naar de toekomstige samenwerking met mensen uit deze gemeenschap.

Over het IMPRESS Network
Het IMPRESS Network is een Engels samenwerkingsverband waarvan Novuqare een van de trotse industriepartners is. IMPRESS staat voor: Incontinence Management & PRevention through Engineering and ScienceS. Door de netwerken van universiteiten, industrie, zorgverleners en patiënten samen te brengen probeert IMPRESS de uitdagingen op het gebied van het verzorgen en verhelpen van incontinentie beter te begrijpen en door middel van wetenschappelijke ontwikkelingen deze uitdagingen aan te gaan.

 

 

Contactformulier Stuur een e-mail

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment B.V.  algemene Voorwaarden

Novuqare Hospital Equipment B.V. General conditions Sales and Supply

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen