Vacature: Software Engineer

28/11/2017

Software engineer

Ons bedrijf is per direct op zoek naar een software engineer.

Functieomschrijving:
Als software engineer maak je deel uit van een innovatief 4-koppig research & development team van het medtech bedrijf Novuqare Pelvic Health BV. Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het product onderhoud (denk aan sustaining engineering) als ook nieuwe productontwikkeling voor de medische sector.

Functie-eisen:
Wij zijn op zoek naar een nieuw teamlid dat graag zijn/haar bijdrage levert aan het ontwikkelen van nieuwe producten. Je bent besluitvaardig, ondernemend, kritisch en hebt interesse in innovaties in de medische sector. Je bent proactief, tactvol, initiatiefrijk en de unieke persoonlijkheid waar de afdeling behoefte aan heeft.

Wij vragen:
* HBO denk- en werkniveau met 5 jaar werkervaring
* App development (iOS is een 'must', android ervaring is een mooie bijkomstigheid)
* Embedded software, C en/of C++
* Python
* Linux

Wij bieden:
Een afwisselende functie binnen een klein maar zeer dynamisch, groeiend en informeel georganiseerd bedrijf; mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding; een prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief; marktconforme salariëring en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Novuqare:
Novuqare ontwikkelt en levert hoogwaardige medische producten en zet deze zelf of met sterke partners in de markt. Ons doel is een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheidszorg, zowel voor het welzijn van patiënten als voor het werk van medische professionals. Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, verzorgt Novuqare het gehele proces. Van marktonderzoek tot productontwikkeling en van prototype tot productieproces. De nadruk ligt op diagnostische producten, eenvoudig in gebruik en met een gerichte behandeling.

Als je interesse hebt in deze functie, stuur dan je cv en motivatie naar info@novuqare.com. Voor eventuele nadere informatie verzoeken wij je te bellen met ons algemene nummer: 073-7820118. www.novuqare.com

 

Contactformulier Stuur een e-mail

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment B.V.  algemene Voorwaarden

Novuqare Hospital Equipment B.V. General conditions Sales and Supply

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen