Antoni van Leeuwenhoek

Het Antoni van Leeuwenhoek is hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut. Sinds de oprichting in 1913 combineert het Antoni van Leeuwenhoek de zorg voor kankerpatiënten met grensverleggend onderzoek. Wij gaan voor de beste zorg voor elke patiënt. Want kanker, dat kan iedereen overkomen.

Betrokken

Onze zorg kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, warme en professionele betrokkenheid en oprechtheid. We zorgen dat de behandeling aansluit op de behoeften, wensen en voorkeuren van onze patiënten en komen met elkaar tot een behandeling op maat.

Excellent

We gaan voor het optimale resultaat, zowel in de zorg voor onze patiënten als in ons onderzoek. Op basis van de laatste bewezen inzichten, bieden wij het best mogelijke behandelresultaat en een zo goed mogelijke kwaliteit van leven. Onze onderzoekers zetten zich elke dag in om beter te begrijpen hoe kanker ontstaat en hoe we het kunnen genezen.

Grensverleggend

We zijn grensverleggend in onze zorg en ons onderzoek. Dit betekent dat we, als het in belang van onze patiënten is, buiten de geijkte kaders kunnen denken en handelen. Wij zijn continu op zoek naar verbetering en vernieuwing. We denken vooruit en zien kansen.

Samen

Topzorg en toponderzoek leveren, dat betekent samenwerken. Hierbij zijn onze lijnen kort. We denken in oplossingen, mogelijkheden en vernieuwing. Wij vinden het belangrijk om samen met onze patiënten een keuze te maken voor een behandeling, of een combinatie van behandelingen in ons ziekenhuis.

Contactgegevens

Antoni van Leeuwenhoek
Plesmanlaan 121
1066 CX Amsterdam
Nederland
+31 (0) 20 5129111
Bezoek de website

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment B.V.  algemene Voorwaarden

Novuqare Hospital Equipment B.V. General conditions Sales and Supply

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen