Fysio 038

Fysio038 focust zich op de oorzaak en niet alleen maar op het oplossen van het probleem. Wij zien het lichaam als één geheel, waarin alles met elkaar verbonden is. Wij focussen ons tijdens de behandeling op de pijnklacht, maar ook op de persoonlijke situatie. Samen met jou stellen wij een persoonlijk behandelplan op, dat het beste bij jou past, om jouw gestelde doelen zo goed mogelijk te behalen.

Bekkenfysiotherapie of bekkenbodemfysiotherapie is er voor iedereen die problemen of pijn ervaart in het gebied van het bekken, de bekkenbodem, de lage rug en/of buik. De bekkenfysiotherapeut kan jou bij veel klachten helpen. Vaak zijn het de spieren in en rondom het bekken, die de klachten veroorzaken. Deze klachten zijn goed te behandelen.

Met meer dan tien jaar ervaring zijn wij een begrip in Zwolle. Marieke en Janine zijn onze bekkenspecialisten. Zij hebben zich gespecialiseerd in alle klachten, die gerelateerd zijn aan de bekkenbodem. Met al hun opgedane kennis en ervaring zijn zij in staat goed en snel een diagnose te stellen en de juiste behandeling aan de klacht te koppelen. Hierdoor ben je snel weer op de been!

 * Hoogopgeleide specialisten
 * Extra scholing op het gebied van het bekken of de bekkenbodem
 * Veel ervaring met bekkenklachten
 * Uitvoerig onderzoek

Contactgegevens

Fysio 038
Zonnebloemstraat 31
8012 XH Zwolle
Nederland
088-0313038
info@fysio038.nl
Bezoek de website

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment B.V.  algemene Voorwaarden

Novuqare Hospital Equipment B.V. General conditions Sales and Supply

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen