Novuqare heeft sinds kort een duidelijker naam en organisatiestructuur

10/03/2017

Onze missie is het verbeteren van de zorg en gezondheid van patiënten door ontwikkeling van unieke, innovatieve medisch-technologische toepassingen en diensten die wij zelf of met sterke partners in de markt zetten. Een voorbeeld hiervan is de MAPLe®, een product voor de diagnose en behandeling van bekkenbodemdisfuncties. Ook leveren wij producten en diensten aan onder andere Getinge en Philips. Het is ons streven onze producten en diensten continu verder te ontwikkelen ten gunste van de zorg en gezondheid van de patiënt.

Om deze strategie daadkrachtiger te kunnen realiseren en om de productportfolio nog duidelijker vorm te geven, hebben wij recentelijk onze structuur aangepast.

- De producten en diensten op het gebied van Pelvic Health zijn in een aparte vennootschap ondergebracht onder de naam Novuqare Pelvic Health B.V.
- De producten en diensten voor Getinge, Philips en andere klanten zullen voortaan door Novuqare Hospital Equipment B.V. worden geleverd.
Behalve de naam verandert er voor u verder niets. Alle verplichtingen en verantwoordelijk-heden worden op dezelfde wijze voortgezet.

Alle diensten en producten uit de groep worden met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld, geproduceerd en geleverd. Novuqare International en haar dochterbedrijven Novuqare Pelvic Health en Novuqare Hospital Equipment zijn alle ISO9001 en ISO13485 gecertificeerd. Hierdoor voldoen onze producten aan strenge kwaliteitseisen.

Nieuwe innovaties
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om de zorg en de gezondheid van de patiënt te verbeteren. Bent u of kent u iemand met een innovatief idee of nieuwe toepassing of iemand die hulp zoekt voor assemblage van medische producten? Dan horen wij het graag van u; wij staan klaar om samen met u nieuwe, mooie projecten te starten.

Voor vragen kunt u bij uw vaste contactpersoon terecht of bel 073 782 01 10.

Contactformulier Stuur een e-mail

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment B.V.  algemene Voorwaarden

Novuqare Hospital Equipment B.V. General conditions Sales and Supply

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen