Supply Chain Management

Bij Novuqare is supply chain management ingericht om zo efficiënt mogelijk producten te leveren. Wij erkennen dat dit proces een van de belangrijkste aspecten is voor de assemblageketen. Met onze afnemers bepalen wij samen KPI’s voor:

- Voorraad beheer
- Product kwaliteit
- Test protocols
- Logistieke inrichting van de samenwerking
- Klachtafhandeling volgens uw werkwijze

Voor verschillende partners leveren wij specifieke producten en diensten voor de aftersales markets.

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer kunnen we inrichten naar behoefte van de klant. Dit kan op het gebied van onderdelen, halffabricaten of tot en met het eindproduct. Door duidelijke afspraken te maken met leveranciers en klanten kunnen wij hier efficiënt in voldoen.

Met onze leveranciers maken wij heldere afspraken. Die vormen de basis van onze operationele werkwijze en helpen ons de met uw vastgelegde afspraken te realiseren. Wij werken met transparante informatie over onze offertes.

Kwaliteitscontrole

Kwaliteit zit bij ons in het DNA, het begint bij onze naam NovuQare waarbij de Q staat voor Quality. Goede kwaliteitscontrole is niet vanzelfsprekend. Novuqare is voortdurend bezig om zijn processen te analyseren en te optimaliseren zodat we aan uw kwaliteitseisen kunnen voldoen.

Hierbij spelen uitgangscontrole en eventueel tussentijdse controles een belangrijke rol. Voor deze controles hebben wij gekwalificeerde medewerkers die alle componenten op de door u gewenste  specificaties controleren. Dit doen we afhankelijk van het component 100 procent of steekproefsgewijs. Voor de eindcontrole van producten stellen we in overleg met de klant testprotocollen op inclusief de daarbij behorende documentatie.

Wilt u informatie of een passend voorstel? Neem contact met ons op.

 

Contactformulier Stuur een e-mail

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment B.V.  algemene Voorwaarden

Novuqare Hospital Equipment B.V. General conditions Sales and Supply

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen