Novuqare producten

Novuqare ontwikkelt en produceert hoogwaardige medische producten. Wij zetten deze zelf of met onze sterke partners in de markt.

Ontwikkeld door Novuqare

Onder eigen naam ontwikkelen en assembleren we zeer innovatieve medisch als niet medische apparaten. Gedurende onze jarenlange ervaring in het mogelijk maken van deze apparaten hebben we kwaliteit en klantgerichtheid altijd vooropgesteld. Onze in-house  ontwikkeling- en assemblagecapaciteiten hebben langdurige samenwerkingsverbanden gecreëerd die zich blijven ontwikkelen en uitbreiden.

Onze focus wordt mede gevoed door onze samenwerkingen, zoals met Getinge. Al meer als een decennia geleden begonnen wij onze samenwerking en delen hierin onze ervaring. Door het in-house ontwikkelingen van meerdere modellen hebben we grote vooruitgang geboekt op het gebied van sealertechnologie. Dit heeft geresulteerd in de creatie van twee van de beste en meest gebruiksvriendelijke sealers die op de markt verkrijgbaar zijn.

SealMate

Met de nieuw ontwikkelde P40 en P20 rotary sealers bieden we de kwaliteit en service waar onze bestaande partners zo op kunnen vertrouwen.
De P40 en P20 zijn ontworpen en vervaardigd met als doel de sealerwereld het merk en de producten van Novuqare te laten ontmoeten.

Uitgerust met onze nieuwste technologie en bewezen ontwerpen zijn de SealMate-apparaten opgebouwd rond een precies ontworpen aluminium frame, omhuld door een nauwkeurig ontworpen metalen behuizing, die de Novuqare design en stijl representeert.

Het modulaire ontwerp biedt gemakkelijk toegang voor validatie volgens ISO 11607-2 en periodieke reiniging en onderhoud. Elk onderdeel is ontworpen om onderhoud en service tot een minimum te beperken. Om het minimale periodieke onderhoud snel en spoel te laten verlopen, zijn de componenten gemakkelijk toegankelijk en uitwisselbaar.

De nieuwe SealMate-apparaten zijn nu verkrijgbaar bij Novuqare.
Klik hier om onze brochure voor de SealMate P40 / P20 te downloaden.
SealMate 1

Klik hier om een korte introductie video van de SealMate P40 / P20 te bekijken

Om een nieuw tijdperk in wereldwijde samenwerking te lanceren, zijn we altijd opzoek naar distributeurs waarmee we onze visie kunnen realiseren, om de best mogelijke hulpmiddelen voor gezondheidszorg te bieden en te voldoen aan veeleisende medische omgeving. Met dit in gedachten zijn we op zoek naar distributeurs die samen willen werken om deze hulpmiddelen aan de gezondheidszorgmarkt te leveren.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

MAPLe

Een doelgerichte en effectieve behandeling van bekkenbodemdisfuncties begint met een nauwkeurige diagnose. Met de MAPLe maakt u écht het verschil voor uw patiënt en brengt u uw praktijk voor bekkenfysiotherapie naar een hoger niveau. Met de MAPLe begrijpt u de bekkenbodem! Door de nauwkeurige diagnose kunt u een gericht behandelplan maken. De MAPLe geeft gerichte biofeedback van individuele spieren aan verschillende zijdes en dieptes in de bekkenbodem. Daarnaast kunt u ook lokaal elektrostimulatie geven. 

Voor meer informatie klik hier

Productinnovatie Novuqare

Voor de ontwikkeling van producten wordt altijd gezocht naar nieuwe en innovatieve oplossingen die de handeling beter, sneller en veiliger maken. Wij werken nauw samen met Key Opinion Leaders en ervaren gebruikers uit het veld. Voor alle Medische toepassingen van Novuqare zijn klinische studies gedaan in samenwerking met vooraanstaande artsen, therapeuten en/of ziekenhuizen in binnen- en buitenland. Daarnaast voert Novuqare klinisch onderzoek uit ten behoeve van productinnovatie voor onze Medische producten. 

Contactformulier Stuur een e-mail

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment B.V.  algemene Voorwaarden

Novuqare Hospital Equipment B.V. General conditions Sales and Supply

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen