Partners

Novuqare heeft langdurige samenwerkingsverbanden met haar partners Philips Healthcare en GETINGE Group. Voor deze partners ontwikkelen en produceren wij unieke producten die onder de naam van de partner worden verkocht.

logo1

GETINGE Group is een belangrijke speler in de sterilisatiemarkt. Het is de ‘one stop shop’ voor het verzorgen van grote installaties met alle toebehoren voor de sterilisatieafdeling van ziekenhuizen. Wereldwijd heeft GETINGE in de belangrijkste landen een eigen organisatie, in de kleinere markten maakt het bedrijf gebruik van distributeurs.

Novuqare verzorgt al vele jaren de ontwikkeling, productie en service van sterilisatie-sealers voor Getinge. Deze apparaten worden verkocht onder de naam ProSeal. 

Een sealer wordt gebruikt om medische instrumenten te verpakken voordat ze worden gesteriliseerd. In deze verpakking blijven de instrumenten geruime tijd steriel. Ziekenhuizen plaatsen de sealer op de Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA), in tandarts- en dierenartspraktijken en in klinieken. De vraag naar gevalideerde high-end sealers wordt steeds groter. De ProSeal lijn beantwoordt deze behoefte uit de markt. 

Getinge Proseal in gebruik


logo3

Novuqare en Philips Healthcare werken al lang nauw samen. Wij ontwikkelen en produceren de aftersales serviceproducten voor de installed base van diverse analoge röntgenapparatuur van Philips. 

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment B.V.  algemene Voorwaarden

Novuqare Hospital Equipment B.V. General conditions Sales and Supply

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen