Fysio Lemsterpark

Bekkenfysiotherapeut Wietske

Mijn naam is Wietske Rottiné en ik ben in 1988 als fysiotherapeute afgestudeerd aan de opleiding voor Fysiotherapie in Groningen. Sinds 1991 ben ik praktijkeigenaar. Onze praktijk zat voorheen aan de Lijnbaan, maar sinds januari 2018 zitten we met onze prachtige nieuwe praktijk in het Gezondheidscentrum Lemsterpark onder de naam  fysio Lemsterpark.

Vele jaren heb ik met plezier gewerkt als algemeen fysiotherapeut. De ontwikkelingen in de fysiotherapie in combinatie met inspirerende gesprekken met bekkenfysiotherapeuten en mijn interesse op dit gebied heeft mij destijds doen besluiten om mij te gaan specialiseren.

 

In 2010 ben ik gestart met de opleiding voor Bekkenfysiotherapie aan het SOMT in Amersfoort. Sinds 2013 ben ik Master in de Bekkenfysiotherapie (MSPT) en werkzaam als geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Als bekkenfysiotherapeut behandel ik vrouwen en mannen met klachten aan lage rug, bekken, heup, lies, stuit, buik en bekkenbodem.

Bekkenfysiotherapie is een beschermde titel en alleen voorbehouden aan diegene die na de opleiding fysiotherapie een drie jarige Master opleiding hebben gevolgd. Ik sta geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR). Hiernaast ben ik geregistreerd YVLO-ZwangerFit® docent. Verder heb ik in 2020 mijn aantekening Seksuologie NVVS behaald.

 

Ik ben blij dat ik destijds deze stap heb durven zetten. Het geeft mij veel voldoening om problemen te bespreken die voor heel veel mensen een taboe zijn. Wat ik belangrijk vind is dat ik een vertrouwensband opbouw met mijn patiënten. Met respect, zorgvuldigheid en gedrevenheid werk ik samen met de patiënt om inzicht te krijgen in de problematiek rondom bekken en bekkenbodem. Dit is de basis voor een optimaal behandelingsresultaat om zo de kwaliteit van leven te herwinnen die als gevolg van deze klachten verstoord kunnen raken.

 

Contactgegevens

Fysio Lemsterpark
Houtsaachmole 9
8531 WC Lemmer
Nederland
+31 (0) 514563528
wietske@fysiolemsterpark.nl
Bezoek de website

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment B.V.  algemene Voorwaarden

Novuqare Hospital Equipment B.V. General conditions Sales and Supply

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen