Bekkenfysiotherapie Hogen Esch

Bij ons is bekkenfysiotherapie geen bijzaak maar hoofdzaak!

De therapeuten van bekkenfysiotherapie Hogen Esch zijn gespecialiseerd in de behandeling van pijn en andere klachten in onderlichaam en lage rug: bij plassen, ontlasten, vrijen en bewegen. Deze klachten kunnen zowel bij vrouwen als bij mannen voorkomen.

Als een van de eersten in Nederland specialiseerde bekkenfysotherapie Hogen Esch in Enkhuizen zich in de behandeling van problemen rond de bekkenbodem. Wij bekijken uw klacht in breed perspectief, we behandelen de oorzaak en niet alleen de symptomen. Bekkenfysiotherapie Hogen Esch is niet voor niets al sinds 1991 een begrip.

Onze therapeuten hebben het hoogste opleidingsniveau en maken gebruik van de modernste apparatuur bij diagnose en behandeling van uw klacht.

U vindt ons op de tweede verdieping van het Molenweg Gezondheidscentrum in Enkhuizen.

 

Wat is bekkenfysiotherapie?

Bekkenfysiotherapie is er voor de behandeling van klachten in onderlichaam en lage rug: plassen, ontlasten, vrijen, stabiliteit en ademhaling.
Met gerichte oefeningen is het vaak goed mogelijk om de klachten te verminderen of zelfs te laten verdwijnen.

Het bekken is een belangrijk kruispunt in het lichaam waar veel krachten samenkomen. Om goed te kunnen bewegen is het belangrijk dat het lichaam (met name het bekken en de onderrug) stabiel en in balans is. De spieren die voor balans en stabiliteit zorgen zijn de diepe dwarse buikspieren, de kleine rugspieren, het middenrif en de bekkenbodemspieren. De bekkenbodemspieren liggen onderin het bekken en werken daar nauw samen met de organen in het bekken.

Bij klachten zijn vaak diverse gebieden betrokken: de lage rug, het bekken, de heupen, de buik en de bekkenbodem.

Met een inventarisatie van de klachten stellen we vast hoe het met alle functies in het betrokken gebied gesteld is. Daarbij vragen we u het hemd van het lijf! Dat is belangrijk, want er zijn allerlei oorzaken van uw klachten denkbaar: een rugklacht kan urineverlies tot gevolg hebben, verstopping kan tot blaasontsteking leiden, om maar eens iets te noemen.

De bekkenbodem is een kwetsbaar gebied waar doorgaans niet zo gemakkelijk over gesproken wordt. Dat begrijpen wij. Persoonlijke benadering en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Contactgegevens

Bekkenfysiotherapie Hogen Esch
Molenweg 11b
1601 SR Enkhuizen
Nederland
info@bfhe.nl
Bezoek de website

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment B.V.  algemene Voorwaarden

Novuqare Hospital Equipment B.V. General conditions Sales and Supply

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen