Sales Support medewerker

Novuqare - Pelvic Health BV en Hospital Equipment BV - is een ambitieus familiebedrijf. Wij ontwikkelen en leveren hoogwaardige medische en mechatronische producten. Ons doel is een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheidszorg, zowel voor het welzijn van patiënten als voor het werk van medische professionals. Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, verzorgt Novuqare het gehele proces. Van marktonderzoek tot productontwikkeling en van prototype tot productieproces.

Novuqare is per direct op zoek naar

Sales Support Medewerker

 

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar iemand die gedreven is om zijn/haar bijdrage te leveren aan het gehele salesproces vanuit de binnendienst. Communiceren op (inter)nationaal niveau ziet als uitdaging, besluitvaardig, ondernemend en kritisch is. Maar bovenal een aangeboren gevoel voor commercie heeft.

Je bent proactief, tactvol, initiatiefrijk en de rots in de branding waar de afdeling behoefte aan heeft. Binnen het bedrijf ben je het eerste aanspreekpunt voor sales-, customer service en reparatievraagstukken.

 

Voel jij je geroepen om de volgende taken op je te nemen;

 Breng jij de volgende kwaliteiten mee;

 

Dan bieden wij;

Een afwisselende fulltime functie binnen een klein maar zeer dynamisch, groeiend en informeel georganiseerd bedrijf; mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding; een prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief; marktconforme salariëring, 30 vakantiedagen en flexibele arbeidsvoorwaarden.

 

Herken jij jezelf als diegene die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatie naar hrm@novuqare.com. Voor eventuele nadere informatie kan je bellen op ons algemene nummer: 073-7820110.

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment B.V.  algemene Voorwaarden

Novuqare Hospital Equipment B.V. General conditions Sales and Supply

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen