Technisch Inkoper

Novuqare is een ambitieus familiebedrijf. Wij ontwikkelen en leveren hoogwaardige medische en mechatronische producten. Ons doel is een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de gezondheidszorg, zowel voor het welzijn van patiënten als voor het werk van medische professionals. Om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen, verzorgt Novuqare het gehele proces. Van marktonderzoek tot productontwikkeling en van prototype tot productieproces.

Novuqare is per direct op zoek naar Technisch Inkoper

Functieomschrijving:
Als Technisch Inkoper ben jij primair verantwoordelijk voor de tijdige materiaalbeschikbaarheid voor onze assemblage en ontwikkelprojecten. Je werkt in een klein ambitieus team met directe lijnen. Het betreft een dynamische functie.

Wij zoeken een inkoper die in deze uitdagende tijden zich graag sterk maakt voor goede (inter)nationale contacten met bestaande leveranciers en verder kijkt naar mogelijkheden bij nieuwe leveranciers.
Vind jij het combineren van technische producteisen met commerciële vaardigheden in een werkomgeving met hoge kwaliteitseisen een mooie uitdaging? En draag je graag bij aan het structureren van werkprocessen, dan ben jij wellicht onze nieuwe collega.

Als inkooptopper in ons heb je de volgende taken

 

Breng jij de volgende kwaliteiten mee;

 

Dan bieden wij;
Een afwisselende functie binnen een klein maar zeer dynamisch, groeiend en informeel georganiseerd bedrijf; mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding; een prettige, informele werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief;

Wij zoeken een ondernemend persoon die als zelfstandige dan wel in loondienst zijn werkzaamheden verricht. De arbeidstijd zal in goed overleg worden bepaald.

Herken jij jezelf als diegene die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatie naar hrm@novuqare.com. Voor eventuele nadere informatie kan je bellen met Yvette van den Berg op ons algemene nummer: 073-7820110.

Kijk ook eens op onze site www.novuqare.com

Algemene leveringsvoorwaarden Novuqare Pelvic Health B.V.

Novuqare Hospital Equipment B.V.  algemene Voorwaarden

Novuqare Hospital Equipment B.V. General conditions Sales and Supply

Privacy policy

Werken bij Novuqare


Inloggen